Порошенко вчергове «наїхав» на Тимошенко

Читать на русском

Виборчий штаб кандидата у президенти Петра Порошенка вважає, що дії Юлії Тимошенко в рамках виборчої кампанії сприяють розколу країни.

«Хочу підкреслити, що ми вимагаємо пояснень, яким чином і чому Юлія Тимошенко підіграє Партії регіонів і комуністам в розколі країни, коли вчергове намагається втягнути країну у чвари», – повідомив керівник штабу, народний депутат України Віталій Ковальчук, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українські Новини».

Він висловив думку, що Тимошенко сконцентрувала основну увагу своєї виборчої кампанії на очорнення й дискредитацію Порошенка, тоді як останній у своїй кампанії намагається донести до виборців суть свого бачення розвитку країни.

За словами Ковальчука, для якнайшвидшої стабілізації ситуації в Україні найкращим варіантом була б перемога одного з кандидатів у президенти в першому турі виборів. На думку депутата, Тимошенко боїться, що в першому турі переможе Порошенко, і тому намагається його дискредитувати.

Зазначимо, що це вже не перші звинувачення, якими обмінюються ці кандидати у президенти. Зокрема, раніше штаб Петра Порошенка звинуватив Юлію Тимошенко в поширенні неправдивої інформації щодо того, що одне з підприємств Порошенка отримало багатомільйонне замовлення від Чорноморського флоту Росії. Також кандидат у президенти Петро Порошенко розкритикував ідею лідера «Батьківщини» про створення народних формувань для боротьби з сепаратистами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: