Сепаратисти хочуть підірвати всі адмінбудівлі Слов'янська

Читать на русском

У в. о. голови Міноборони України Михайла Коваля  заявляють про погрози сепаратистів підривати всі адмінбудівлі Слов'янська Донецької області в разі штурму Збройними силами.

"Сепаратисти погрожують місцевому населенню Слов'янська підірвати всі приміщення, на яких розміщений Герб України, під час штурму військовослужбовцями Збройних сил та іншими силовиками, які проводять антитерористичну операцію", – сказано на сайті відомства, пише «Слово і Діло».

Крім того, повідомляється, що повалено кілька стовпів електромереж, а основні дороги в місті контролюються сепаратистами, які перевіряють документи та мобільні телефони.

Також Міноборони заявляє про те, що на блокпостах сепаратисти встановили протитанкові ракетні комплекси "Фагот".

Крім того, згідно з даними відомства, у Слов'янську з'явилися козаки, що прибули з Криму.

Як повідомлялося раніше, МВС України заявляє про завезення сепаратистами великої кількості вибухівки в адмінбудинок у Слов'янську.

5 травня сепаратисти мають намір викрасти вибухівку з шахт, у тому числі для здійснення вибуху на Карлівському водосховищі.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 9 обіцянок Михайла Коваля, одну з яких про те, що українські війська повернуться з Криму зі зброєю, чиновник виконав. Решта 8 обіцянок знаходяться в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: