Податківці тікають із Донецька

Читать на русском

У Міністерстві доходів і зборів ухвалили рішення евакуювати персонал головного податкового управління Донецької області через загрозу штурму будівлі.

Про це повідомили у прес-службі відомства, пише «Слово і Діло».

«Наш пріоритет – життя та безпека наших працівників та їхніх родин. Ми залишаємося на постійному зв’язку з керівниками наших підрозділів у Донецькій та інших областях південного та східного регіону і тримаємо ситуацію під контролем», – прокоментував своє рішення перший заступник міністра доходів і зборів з питань податкової політики Ігор Білоус.

Посадовець наголосив, що закриті лише громадські приймальні, прийом електронних платежів здійснюється у штатному порядку. Білоус також розповів, що це вже друга спроба проросійських мітингувальників узяти будівлю штурмом. 30 квітня донецьким податківцям вдалося домовитися з пікетувальниками, аби ті залишили будівлю.

Наразі на Донеччині також закриті податкові інспекції у Слов’янську, Краматорську та Костянтинівці.

Нагадаємо, вчора про тимчасове припинення рейсів через напружену ситуацію в регіоні заявили в Донецькому аеропорті.

Ігор Білоус фактично очолює Міністерство доходів та зборів з 12 березня 2013 року. У той самий час він є головою комісії з ліквідації відомства та перетворення його на податкову службу (як це було до 2012 року). Система «Слово і Діло» зафіксувала 8 його обіцянок, усі – в процесі виконання. Частина з них стосується кадрової політики Міністерства. Зокрема, 8 квітня він пообіцяв перевірити персонал відомства на детекторі брехні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: