У Авакова гострий дефіцит здорових людей

Читать на русском

Начальник управління кадрового забезпечення ГУ МВС України Віктор Нестеренко в Запорізькій області заявляє про брак здорових добровольців для формування батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Хортиця».

«На жаль, виникають проблеми зі станом їхнього здоров'я, а це одна з обов'язкових умов... цей спецпідрозділ є міліцейським, тобто його представники будуть приймати присягу, пройдуть прискорений курс навчання і мають бути добре фізично підготовленими», – йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС, пише «Слово і Діло».

За даними відомства, зараз відбір проходять 38 кандидатів, але не в усіх достатня фізична підготовка та стан здоров'я для служби.

Про додатковий набір до спецпідрозділу «Хортиця» оголосив начальник управління кадрового забезпечення Віктор Нестеренко. Він зазначив, що до спецбатальйону планується набрати 150 чоловік.

Як повідомлялося раніше, формування патрульного спецбатальйону «Хортиця» в Запорізькій області почалося 26 квітня.

14-20 квітня МВС приступило до формування патрульних спецбатальйонів «Донецьк-1», «Донецьк-2» та «Артемівськ» у Донецькій області й «Дніпро-1» у Дніпропетровській.

В системі «Слово і Діло» зафіксовано 47 обіцянок Арсена Авакова. Створення національної гвардії і ще 12 обіцянок чиновник виконав. 6 обіцянок не виконав. Створення другого батальйону Національної гвардії і ще 27 обіцянок знаходяться в стадії реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: