Царьов заявив про створення держави Новоросія

Читать на русском

Народний депутат України Олег Царьов має намір створити «незалежну суверенну федерацію південно-східних республік Новоросію».

Після того, як південно-східні регіони, які побажають приєднатися до Донецької та Луганської республік проголосять свою незалежність, ми заснуємо незалежну суверенну федерацію південно-східних республік Новоросію», – написав Царьов у себе на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Він також висловив надію на те, що більшість із Центральної та Західної України проявить розважливість і піде тим самим шляхом самовизначення на регіональному рівні. «А потім ми можемо спробувати домовитися про спільне життя в рамках однієї держави – чи то федерації, чи то конфедерації», – зазначив Царьов.

Нардеп також розповів, що майбутній референдум для жителів Донбасу важливий настільки, що вони готові воювати за нього. При цьому Царьов назвав референдум «санітарним кордоном проти коричневої чуми 21 століття – неонацизму», яка йде в Україну з Заходу.

Разом з тим він заявив, що якщо міжнародні посередники побажають провести переговори про кризу в Україні, їм потрібно буде зрозуміти, що події в південно-східних регіонах – це вже не «внутрішньоукраїнський конфлікт».

«Це конфлікт між злочинним режимом у Києві, з одного боку, та новою федеративною державою – Новоросією –  з іншого.  І на будь-яких переговорах з урегулювання ми будемо самостійною стороною, самостійним політичним суб'єктом», – заявив Царьов.

Як відомо, народний депутат України Олег Царьов передав до Центральної виборчої комісії заяву про зняття своєї кандидатури з виборів президента України. Зазначимо також, що 12 квітня 2014 року він заявив, що зробить усе для зриву президентських виборів в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: