Бійці Авакова розпочали визволення Слов'янська

Читать на русском

Міністерство внутрішніх справ України заявило про початок антитерористичної операції в місті Слов'янську Донецької області.

«Під час бойового зіткнення до 5 терористів було знищено. З боку учасників АТО один боєць отримав поранення», - повідомляє прес-служба МВС, пише «Слово і Діло».

У відомстві також повідомили, що в ході проведення АТО підрозділами МВС та МО деблоковані і знищені 3 блокпости незаконних збройних формувань у північно-східній частині Слов'янська.

Водночас керівник прес-центру СБУ Марина Остапенко зазначила, що ситуація в Слов'янську залишається неконтрольованою. «У Слов'янську ситуація поки неконтрольована, і те, що там відбувається - це все на совісті тих людей, які зі зброєю тероризують місцеве населення», - сказала вона.

Як повідомляють очевидці, в місто з декількох сторін стягується бронетехніка української армії. Зокрема, близько 12:20 повідомлялося, що блок-пост під Слов'янськом, який розташований на харківській трасі поруч із колишнім постом ДАІ, взяли під контроль збройні сили України. Над містом кружляють вертольоти, чути поодинокі постріли.

Нагадаємо, що напередодні перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема пообіцяв, що скоро буде видно результати антитерористичної операції на сході України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: