Поки Бондаренко обіцяє стабільні ціни на хліб, вони вже зростають

Читать на русском

Попри обіцянку голови Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренка щодо стабільних цін на соціальні сорти хліба, ВАТ «Київхліб» з 22 квітня підвищило ціни на свою продукцію в середньому на 10%.

Про це йдеться в прес-релізі підприємства, передає «Слово і Діло».

«З моменту стрімкого зростання курсу іноземних валют і відповідного здорожчання пального, борошна та інших складових собівартості хлібобулочних виробів, підприємство до останнього … утримувало ціни на свою продукцію. На превеликий жаль, … запас міцності підприємства скінчився, керівництво змушене піти на вкрай непопулярні, але критично вимушені кроки», - зазначають у «Київхлібі».

В той самий час підприємство наголошує: «Підняття цін не торкнулося таких видів продукції, що підлягають регулюванню з боку органів місцевої влади».

Нагадаємо, 25 березня Бондаренко запевнив, що ціни на соціальні сорти хліба в столиці не піднімуться до початку нового маркетингового року (до кінця червня).

Раніше, 14 березня, Бондаренко також пообіцяв, що роботу «Київхліба» буде відновлено в повному обсязі.

Попередній голова КМДА Олександр Попов 21 серпня 2013 року обіцяв, що ціни на соціальні сорти хліба ВАТ «Київхліб» залишатимуться стабільними до кінця 2014 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: