Порошенко намагається виконати обіцянку відновити бруківку на Грушевського

Читать на русском

На вулиці Грушевського комунальники разом з активістами Майдану практично повністю поклали бруківку і привели вулицю в первинний вигляд.

«Частина нової бруківки буде червоного кольору, в пам'ять про пролиту на цьому місці кров», - розповів заступник командира восьмої афганської сотні Майдану Сергій Зілов, пише «Слово і Діло» з посиланням на «5 канал».

Вже відновили ділянку бруківки перед стадіоном і на протилежній стороні вулиці, а також відмили від сажі пам'ятник Лобановському та відремонтували біло-блакитну колонаду на вході.


За словами сотника восьмої сотні Олега Міхнюка, ще на початку квітня на місце робіт приїхали представники Порошенка і попросили забезпечити робочу силу. «Приїхали люди, які назвалися представниками Порошенка, подивилися об'єм роботи і попросили організувати людей, після чого почалися відновлювальні роботи», - розповів Міхнюк.

Нагадаємо, цієї зими, під час протистояння з силовиками, активісти Майдану розібрали бруківку для захисту від атак «Беркута». Народний депутат Петро Порошенко пообіцяв за добу відновити покриття тротуарів на вулиці Грушевського і відремонтувати стадіон «Динамо», але станом на 31 березня - провалив обіцянку.

В системі «Слово і Діло» зареєстровано 60 обіцянок Петра Порошенка. П'яту частину із них він виконав, ще 41 нині у процесі виконання. Так, нещодавно політик пообіцяв продати концерн Roshen у разі перемоги на президентських виборах, а також позбавити економіку України від газового тиску Москви вже за 3 роки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: