Кличко захищатиме столичний стадіон від забудови

Читать на русском

Народний депутат і кандидат у президенти України Віталій Кличко заявив, що не допустить зникнення київського стадіону «Старт» і захистить його від забудови.

«Наше ключове завдання – не допустити, аби ще одна зелена зона зникла з обличчя Києва, і щоб замість стадіону вирили котлован і побудували висотку. Я зроблю все, щоб стадіон «Старт» не знищили», – цитує Кличка прес-служба «УДАРу», повідомляє «Слово і Діло».

За словами політика, проблема навколо столичного стадіону назріла давно, оскільки прилеглі території були незаконно передані в довгострокову оренду.

Він також зазначив, що перебування при владі команди Черновецького призвело до знищення багатьох зелених зон і спортмайданчиків у столиці, на місці яких виросли хмарочоси.

«Я на цьому стадіоні тренувався, бігав. Я знаю це місце дуже добре, знаю стадіон, його історію, проблематику. Моя позиція була й залишається незмінною: паркові та зелені зони, стадіони повинні зберігатися, інакше Київ втратить своє обличчя», – вважає Кличко.

«На цьому місці не буде жодних забудов. Стадіон залишається. Зелена паркова зона залишається. Я особисто не дам його знищити», – заявив депутат. За його словами, якщо на місці стадіону розпочнеться будівництво, то «жителі району влаштують забудовнику місцевий Майдан, і йому буде непереливки».

Зазначимо, що стадіон «Старт» є культурно-історичною пам'яткою, де в 1942 році проходила серія «Матчів смерті».

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 111 обіцянок Віталія Кличка. Скільки з них він уже виконав, можна дізнатися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: