Малозабезпеченим сім’ям компенсують підвищення ціни на газ – Денісова

Читать на русском

В. о. міністра соцполітики Людмила Денісова запевнила, що найменш забезпечені верстви українського населення не відчують підвищення тарифу на газ.

За словами Денісової, з 1 липня 2014 року кількість сімей, що матимуть право на державну підтримку при оплаті житлово-комунальних послуг, зросте, пише «Слово і Діло».

«Сім'ї з низькими доходами отримають право на компенсацію, що дорівнює різниці між вартістю комунальних послуг після і до підвищення. Таким чином, 4,5 млн. сімей отримають державну підтримку і розмір їхніх платежів за комунальні послуги не зміниться», - заявила в. о. міністра соцполітики.

Напередодні в. о. міністра фінансів Олександр Шлапак прогнозував підвищення тарифів на газ на 73%. Нагадаємо також, що наприкінці березня прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк розповів, чому і як українцям доведеться затягнути паски, і повідомив про подорожчання російського газу. У свою чергу, Денісова повідомляла, що незважаючи на прийняту урядом антикризову програму, розмір пільг та соцвиплат не зменшиться.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 30 обіцянок Людмили Денісової. 6 із них їй вдалося виконати. Серед виконаних зобов'язань Денісової – підвищення середньої заробітної плати працівникам  промисловості у 2008 році та вчасна виплата пенсій, незважаючи на кримську кризу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: