Комунальники не мають ні копійки від Порошенка на ремонт Майдану

Читать на русском

Петро Порошенко не дав ні копійки на відновлення Майдану.

Про це заявив головний інженер ШЕУ Печерського району Андрій Шкарупа в коментарі «Слово і Діло».

«Якщо гроші дадуть, то це Київавтодор. А так Майдан повинен дати. Порошенко сказав, що дасть грошей і все відновлять за два дні, але грошей ніхто не дає», - повідомив Шкарупа.

Також він додав, що у Майдану нема спільної домовленості про те, що саме має лишатися, а що прибирати, як організувати простір після розбирання барикад. «Домовлялися так, що пройде сорок днів, і будете розбирати. Сорок днів пройшло, а вони (Майдан - ред.) вирішили не розбирати, а домовлятися. Дехто каже, що це буде меморіал, у тому вигляді, в якому зараз усе перебуває. Нема домовленості між секторами, Майданом, сотнями», - додав він.

Шкарупа заявив, що майданівці не віддають і ламають техніку для прибирання Майдану. «Взяли техніку у нас, позабирали і не віддають. Сьогодні 43-тя сотня забрала самоскид на Майдан і спалила зчеплення», - поскаржився інженер.

Нагадаємо, що раніше народний депутат Петро Порошенко обіцяв за одну добу відновити бруківку на вулиці Грушевського та відремонтувати стадіон "Динамо".

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, раніше заявляла, що кваліфікованим у певних галузях громадянам, які брали активну участь в протестах, потрібно надати посади у виконавчій владі, і, зокрема, в уряді.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 26 обіцянок Петра Порошенка, серед яких згода працювати з урядом Яценюка після перемоги в президентських виборах і що Україна залишатиметься унітарною державою. Вісім обіцянок Порошенко так і не зміг виконати, зокрема, оголосити план дій опозиції у грудні минулого року. Ще 11 заяв політика перебувають у процесі реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: