«Правий сектор» вимагає звільнення Авакова

Читать на русском

Організація «Правий сектор» вимагає звільнення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, передає кореспондент «Слова і Діла».

Про це було сказано на прес-конференції «Правого сектора» в Києві, присвяченій вбивству одного з найвідоміших активістів організації Олександра Музичка, відомого як Сашко Білий.

Окрім відставки Авакова, члени «Правого сектора» висловили вимогу заарештувати працівників спецпідрозділу «Сокіл», які проводили затримання Музичка.

Нагадаємо, в ніч на 25 березня стало відомо про вбивство Музичка в Рівному – члени рівненської організації «Правого сектора» звинуватили в цьому співробітників «Сокола».

Раніше сам Музичко заявив про те, що керівництво Генпрокуратури і Міністерства внутрішніх справ України ухвалило рішення про його фізичне знищення.

28 лютого 2014 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запевнив, що активіста «Правого сектора» Сашка Білого, який став скандально відомим завдяки застосуванню сили до працівників держорганів, буде покарано.

Сам Аваков 11 березня 2014 року пообіцяв, що піде у відставку після того, як зробить «те, що повинен».

Системою «Слово і Діло» наразі зафіксовано 34 обіцянки Авакова. Скільки з них вже було виконано, ви можете дізнатися тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: