Кузьменко не став найкращим губернатором Кіровоградщини – експерт

Читать на русском

Кузьменко як самостійний управлінець не зміг би бути на посаді губернатора. Це заслуга його команди.

Про це в ексклюзивному коментарі «Слову і Ділу» розповів голова Кіровоградського відділення Комітету виборців України Володимир Гришко, аналізуючи діяльність губернатора Кіровоградської області Сергія Кузьменка за півроку роботи.

«Кузьменко на подібній посаді вперше. Особливо враховуючи те, як він був призначений на цю посаду, навряд чи можна сказати, що він змінив область і життя людей на краще. Особливих організаторських здібностей, вміння вести переговори, бути лідером і вести за собою команду в нього не проявляється. Якщо точніше говорити, то навпаки – в нього є апарат, задіяна не одна сотня людей, які й допомагають йому бути губернатором. Я не бачу, щоб він самостійно особливо піклувався про справи області», – розповідає Гришко.

За його словами, проводяться заходи, Кузьменко бере в них участь, але це не досягнення його як губернатора. Це скоріше робота його апарату.

«Якщо оцінювати його роботу, то Кузьменко не зробив нічого. Нічого хорошого, нічого негативного. Скандальним є лише його минуле. Якщо порівнювати з його попередниками, то на їх фоні він відверто слабший. Можливо, це відголосок провінційності Кузьменко. Найкращим на сьогоднішній момент губернатором, на мій погляд, був Сухомлин Микола Олексійович. Це людина, яка підняла Кіровоградську область на рівень вище. На другому місці, можливо, Андрій Ніколаєнко», – підсумував він.

Нагадаємо, 17 вересня новим губернатором Кіровоградської області став Сергій Кузьменко. Раніше губернатором Кіровоградщини був Олександр Петік. 8 вересня він подав у відставку і зібрався в армію.

Системою народного контролю «Слово і Діло» зафіксована 31 обіцянка Кузьменка. Губернатор виконав 5 обіцянок, 18 залишаються не виконаними, а інші 8 він ще має шанс реалізувати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: