«Військова доктрина» Путіна може почати епоху ядерної війни – експерт

Читать на русском

Маючи «психологію самогубці» Путін може розпочати ядерну війну, а Президент тим часом, навіть не наважується ввести воєнний стан.

Про це в ексклюзивному коментарі «Слову і Ділу» розповів відомий військовий експерт Ігор Лосєв.

«Боятися треба не військової доктрини на папері, тому що навіть вона не може передбачити як захоче завтра воювати Путін, а того абсолютно диктаторського режиму і притаманну Путіну «психологію самогубці», яка може призвести до початку ядерної епохи», - розповідає військовий.

Зі слів експерта, військова доктрина передбачає, що в ході війни будуть кардинальні заходи, аж до ядерної зброї з боку Росії, а її арсенал зіставим з ядерною зброєю США.

«Інша справа, що їх ракетно-ядерний щит залежить від України, зокрема від «Південмаш» заводу в Дніпропетровську й Україна в цей час поводиться досить дивно, вимагаючи постійно від світу посилити санкції, але при цьому «Південмаш» зміцнює ракетно-ядерну міць Росії, а «МоторСіч» продовжує постачати двигунами російські бойові вертольоти», - розповідає Лосєв.

На його думку, в даній ситуації, Україні, як главi держави, потрібен Президент-воїн, а не Президент-торгаш, який буде мати сміливість не грати в ігри території АТО, а введе військовий стан території країни, як і належить на війні.

Читайте також: Лазоришинець військово зобов'яже всіх медиків

Слід зазначити, що станом, на 17 листопада в МВС прогнозують повномасштабне вторгнення. 7000 чоловік особового складу російського війська перебувають на частинах Донецької та Луганської областей України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: