Кандидатура Богомолець - результат технічної політичної стратегії

Читать на русском

Ольга Богомолець - це технічний кандидат, у якого були домовленості з Порошенком, які можливо зараз увінчаються її новою посадою.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів лікар Інституту нейрохірургії ім. акад. А.П. Ромоданова АМН України, екс-радник міністра охорони здоров'я Андрій Гук.

«Дана кандидатура результат технічної та продуманої політичної стратегії. Свого часу, Віктор Ющенко «розрахувався» з Богомолець номером 3 у списку своєї партії «Наша Україна» на виборах до Київради, після чого Богомолець «перебігла» в депутатську групу Черновецького. Зараз, успішно провівши президентську кампанію у травні 2014-го в якості технічного кандидата Петра Порошенко, вона стане міністром охорони здоров'я і вона по суті дуже гідний кандидат», - розповів Гук

«Свого часу Богомолець відмовилася від запропонованої їй посади віце-прем'єра з гуманітарних питань в новому уряді, знаючи, що може зайняти більш кращу позицію - пост міністра охорони здоров'я, на який вона швидше за все погодиться та й голосування буде на її користь. По суті, вона дійсно гідний кандидат, заслужений лікар України та людина, яка багато зробила для медицини України, тому її кандидатура оптимальна, як для населення, так і для уряду», - підсумував спеціаліст.

Також, лікар зазначив, що дуже правильною була її ініціатива по створенню інформаційного ресурсу, метою якого була допомога сім'ям, які втратили батька, коли будь-яка людина з будь-якої точки світу могла зайти на цей ресурс, банк надавав би іменний номер картки, і можна було б перерахувати гроші на рахунок сім'ї.

Читайте також: Хто з безвідповідальних депутатів знову проходить в парламент

Нагадаємо, що раніше ми повідомляли про те, що згідно проекту коаліційної угоди від «Блоку Петра Порошенка» нова медична реформа зобов'яже всіх громадян країни укладати медичні поліси.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: