Електоральні втрати Порошенка за п'ять місяців (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Читать на русском

Аналітики «Слова і Діла» порахували, як упала підтримка Президента Петра Порошенка і його однойменного блоку в регіонах України порівняно з президентськими виборами, які пройшли в травні поточного року.

Зокрема, була порахована різниця між відсотками голосів за Петра Порошенка на президентських виборах в травні і відсоток голосів за партію «Блок Петра Порошенка» на парламентських виборах у жовтні.

Таким чином, в цілому по Україні, станом на 17:30 10 ноября 2014 року, чинний Президент України втратив 32,89% голосів українських виборців.

Цікаво, що найбільшу підтримку виборців Порошенко втратив в західній Україні. Зокрема, у Львівській області різниця в голосах склала цілих 49,52%, а в Івано-Франківській - 46,88%. На третьому місці Тернопільська область - 40,91%, а четвертим опинився Київ з результатом 40,15% втрачених голосів.

Остаточні результати щодо того, скільки всього голосів втратив Петро Порошенко за п'ять місяців будуть відомі після підсумкових даних Центральної виборчої комісії за результатом обробки 100% виборчих протоколів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: