Збройні сили України повинні налічувати 300-400 тисяч солдатів

Читать на русском

Підполковник Микола Поровський вважає, що президент-втікач і компанія цілеспрямовано знищували чисельність Збройних сил, тому військові сили не готові вигравати зараз «путінську» війну.

Так він прокоментував «Слову і Ділу» заяву радника Президента, голови комітету з питань розвідки Ігоря Смешко про те, що він виступає за збільшення чисельності Збройних сил.

«За час правління минулого режиму чисельність Збройних Сил України планомірно знищувалась, в результаті чтого цифра сягла близько 120 тисяч військовослужбовців, що є просто недопустимо для країни», - розповідає підполковник.

За словами Поровського, сьогодні, завдяки діям Головнокомандувача Петра Порошенка і Кабміну, ситуація покращилась, але не набагото, і не настільки, щоб витримати наступ. Саме тому, на думку військового, Семешко абсолютно вірно закликає про збільшення армії.

«На даному етапі, Мінські домовленості не мають підтвердження, тому можу припустити, що армія має бути готовою до війни, а Збройні сили України мають налічувати 300-400 тисяч військовослужбовців, щоб виграти війну з Московією», - додає підполковник.

Читайте також: Головний військовий прокурор хоче повернути в армію гауптвахту

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» повідомляло про те, що українська армія готує контрнаступ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: