Росіяни зрозуміють, що відбувається, якщо в Росію прийде 20 тис. трун

Читать на русском

Путін вибрав відкриту війну проти України. Трупи перестали рахувати уже давно, а багато хто переживає шок, коли дізнається реальну кількість жертв в Луганській і Донецькій областях.

Про це в ексклюзивному коментарі «Слову і Ділу» розповів екс-нардеп і прямий учасник АТО Павло Жебрівський, повідомляючи про реальну ситуацію в зоні військових дій на сході.

«Путіну потрібна вся Україна. Крим і Донбас потребують Одесу, Миколаїв, Херсон, Дніпропетровськ. А ці регіони, в свою чергу - Київ, Полтаву. Внаслідок виникає питання і про загальний кордон з ЄС. Путін хоче знищення України як держави», - розповідає Жебрівський.

Читайте також: Найстрашніше взимку - накладання відсутністі газу і електроенергії — Гудима

«Вражає безпорадність людей, бійців. Говорити про те, що вони готові до зими - не доводиться. Взуття, спальників, одягу необхідного зимового не має, а якщо і є, то це волонтерська допомога. Головна проблема в тому, що немає армії і немає офіцерів. Людині, яка працювала трактористом виграти війну неможливо. Повинна бути кваліфікована, підготовлена армія і бажано її організувати в найближчі півроку», - зазначає він.

На його думку, незважаючи на ефективну протидію українських військ, росіяни б'ються жорстко, а гарматного м'яса Росія ніколи не шкодувала, тому найближчим часом війна не закінчиться.

«Україна повинна вжити заходів щодо встановлення контролю кордону військовими ОБСЄ, бо Путін не зупиниться», - стверджує екс-нардеп.

Читайте також: За час перемир'я загинули вже 16 українських військових

«Війна припиниться, коли ми навчимося наносити агресору такі втрати, які він вже не зможе легко компенсувати. Які деморалізують агресора. Якщо в Росію прийде 20 тисяч трун, тільки тоді росіяни зрозуміють, що відбувається в реальності», - підсумував Павло Жебрівський.

Нагадаємо, 23 вересня начальник головного слідчого управління СБУ Василь Вовк повідомив, що у полоні терористів на сході країни перебувають близько 700 військовослужбовців Збройних сил України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: