Росія може напасти на острів Зміїний — ДПСУ

Читать на русском
Українські прикордонники разом із Збройними силами України зайняли оборону від можливого вторгнення РФ.
Фото:Shutterstock

Дві нерозпізнані цілі підійшли до острова Зміїний. Українські прикордонники разом із Збройними силами України зайняли оборону.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

Ми будемо видавати зброю для захисту нашої землі – ЗеленськийЗеленський на брифінгу заявив, що ЗСУ ведуть тяжкі бої, противник зазнає втрат. Населенню видаватимуть зброю.

«До острова Зміїний підійшло дві нерозпізнані цілі. Окупанти з погрозами вимагають від військовослужбовців Ізмаїльського прикордонного загону здатися. Агресор використав міжнародний канал зв’язку з безпеки судноплавства», — заявили в ДПСУ.

Нагадаємо, внаслідок сьогоднішніх атак Росії загинуло понад 40 українських військовослужбовців, ще кілька десятків поранено. Втрати уточнюються.

До Арестовича брифінг провів президент Володимир Зеленський. Він зокрема повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про вбитого та пораненого внаслідок обстрілу в Броварах Київської області, а також про поранених у Миколаївській області.

Внаслідок удару російської артилерії по Умані Черкаської області загинув мирний житель, ще п'ять людей отримали поранення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: