Бойовики другий день поспіль луплять по Авдіївці з «Градів»

Читать на русском
Бойовики ввечері, 24 травня, продовжили обстріли з Градів по житлових кварталах прифронтової Авдіївки, повідомляється про зруйновані житлові будинки, люди не постраждали.

Бойовики ввечері, 24 травня, продовжили обстріли з «Градів» по житлових кварталах прифронтової Авдіївки, повідомляється про зруйновані житлові будинки, люди не постраждали.

Про це повідомили в Національній поліції Донеччини, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні, близько 20.10, в результаті розриву ворожих снарядів на вулиці Чернишевського пошкоджено дахи, вікна та фасади приватних будинків № 50, 53, 55 і 57», - йдеться в звіті правоохоронців, оприлюдненому в Facebook.

Терористи застосували ракетні системи залпового вогню «Град». На місці подій продовжує працювати слідчо-оперативна група, з'ясовуються можливі наслідки обстрілів.

Авдіївка як український Алеппо: навіщо бойовики атакують містоГолова ради Всеукраїнського об'єднання «Союз учасників миротворчих операцій» пояснив, чого добивається РФ за допомогою штурма Авдіївки і чи залишились фактори стримування РФ у агресії проти України.

Нагадаємо, раніше в цей же день в Міноборони України повідомили, що епіцентром протистояння на Донецькому напрямку залишається район Авдіївки.

Крім того, в результаті обстрілу з РСЗВ був зруйнований майже цілий квартал в районі Старої Авдіївки напередодні. Бойовики пошкодили понад 10 будинків по вулицях Лермонтова, Колосова, Леваневського, Шевченко. Був поранений місцевий житель.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: