Порошенко обговорив з Макроном ситуацію на Донбасі

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом Франції Еммануелем Макроном напередодні візиту в Париж президента Росії Володимира Путіна.

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом Франції Еммануелем Макроном напередодні візиту в Париж президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу глави держави.

Співрозмовники скоординували позиції напередодні зустрічі лідерів країн G7 в Італії і обговорили ситуацію на Донбасі напередодні запланованої зустрічі Макрона з президентом Росії Володимиром Путіним в Парижі.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє повернути Донбас протягом рокуСказано 10 березня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, раніше Єлисейський палац і Кремль підтвердили візит Путіна до Парижа 29 травня.

Порошенко навів факти порушення Мінських домовленостей Росією і підтримуваними нею сепаратистами. Лідери двох країн висловилися за активізацію роботи в Нормандські форматі.

Відзначається, що український президент також привітав Макрона з перемогою на виборах і запросив його відвідати країну у зручний час.

Три роки після виборів Президента: скільки програмних обіцянок виконав Порошенко25 травня в 11:00 у приміщенні інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» (вул. Рейтарська, 8/5а) відбудеться прес-конференція на тему: «Три роки після виборів Президента. Скільки програмних обіцянок виконав Порошенко»

Раніше Порошенко повідомив Меркель про «нові реалії» на Донбасі.

Як повідомлялося, 24 травня також відбулася телефонна розмова Порошенка і президента Європейської ради Дональда Туска, під час якої політики домовилися про проведення чергового саміту Україна-ЄС 13 липня в Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: