Бойовики обстріляли з мінометів сили ЗСУ біля Чермалика

Читать на русском
Проросійські ворожі угуруповання вдарили по позиціях українських військових біля Чермалика зі 120-мм мінометів.

Проросійські ворожі угуруповання вдарили по позиціях українських військових біля Чермалика зі 120-мм мінометів.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Приморський напрямок. Тут зафіксована найбільше фактів порушення режиму припинення вогню. По опівдні бойовики вдарили по наших позиціях біля Чермалика зі 120-мм мінометів. Впродовж дня противник обстрілював опорні пункти сил АТО в районі Широкиного, Лебединського, Водяного, Талаківки з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Північніше, біля Мар’їнки, вели вогонь з великокаліберних кулеметів. Там же «працював» ворожий снайпер», — йдеться в повідомленні.

Карта АТО: ситуація на сході України на 23 травняСитуація на сході країни станом на 00:00 23 травня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Крім того, на донецькому напрямку близько 6.00 години ранку НЗФ здійснили обстріл оборонних укріплень сил АТО у передмісті Авдіївки з мінометів калібру 120 мм, озброєння танку, гранатометів та стрілецької зброї. Також із 120-мм мінометів противник бив неподалік Кам’янки.

З мінометів калібру 82 мм — в районі Зайцевого. Поблизу Верхньоторецького та Пісків бандити вели вогонь з гранатометів різних модифікацій та стрілецької зброї.

На луганському напрямкубойовики декілька разів з автоматичних станкових гранатометів обстрілювали наші позиції в районі Кримського та Донця. По українських воїнах, які тримають оборону поблизу Новотошківського, вів вогонь ворожий снайпер.

Нагадаємо, бойовики з «Градів» обстріляли стару частину Авдіївки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: