Ховайте курточки, діставайте парасольки: Україну огорне літнє тепло і дощі

Читать на русском
Погода у вівторок, 23 травня, у всіх областях України буде теплою. Щоправда, в деяких регіонах прогнозуються дощі та грози.

23 травня атмосферні фронти обумовлять дощі та грози на заході і в Криму, ввечері ще й на півночі, на решті території України суттєві опади малоймовірні, пануватиме суха сонячна погода.

Про це повідомляє Український Гідрометцентр, передає «Слово і Діло».

Температура повітря протягом дня підвищиться до 19-23 градусів тепла, на півночі і заході до + 23 + 25 градусів, на сході очікується 14-18 градусів тепла. У східних областях вночі - ймовірність заморозків на грунті.

У західній частині місцями очікуються грозові дощі. Вночі 7-12 градусів тепла, вдень 20-25 градусів тепла.

У північних областях ввечері пройдуть дощі з грозами, в решту часу - без опадів. Температура повітря вночі 4-10 градусів тепла, вдень 18-23 градуси тепла, у Сумській області вночі ймовірність невеликих заморозків на грунті.

У східних областях очікується суха погода. Температура повітря вночі 3-8 градусів тепла, місцями на грунті заморозки 0-2 градуси, вдень 14-18 градусів тепла.

У центральній частині очікується суха повітряна маса. Температура повітря вночі 5-11 градусів тепла, вдень 18-22 градуси тепла.

У південній частині переважно без опадів, лише в Криму локальні грозові дощі. Температура повітря вночі 9-12 градусів тепла, вдень 17-20 градусів тепла.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: