У Луганську бойовики заборонили лікарям розмовляти зі спостерігачами ОБСЄ

Читать на русском
Лікарі в Луганській міській лікарні №2 відмовилися говорити зі спостерігачами ОБСЄ, оскільки у них немає письмового дозволу бойовиків.

Лікарі в Луганській міській лікарні №2 відмовилися говорити зі спостерігачами ОБСЄ, оскільки у них немає письмового дозволу бойовиків.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на звіт Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

«21 травня команда СММ відвідала Луганську міську лікарню №2 для уточнення повідомлень про зареєстроване в обозного випадку, де нібито постраждав мирний житель. Медпрацівники повідомили, що СММ повинен отримати письмовий дозвіл від членів «ЛНР», щоб мати можливість уточнювати інформацію про цей випадок», – йдеться в звіті.

Також спостерігачі зафіксували збільшення кількості випадків порушення режиму тиші в період з вечора 19 травня до вечора 20 травня в Донецькій області. Тут спостерігачі зафіксували 550 вибухів в порівнянні з 310-ма за останній звітний період. З вечора 20 травня по вечір 21 травня тут були зафіксовані близько 370 вибухів.

Нагадаємо, 22 травня група «Інформаційний спротив» розповіла про новий метод мобілізації місцевого населення російсько-терористичними силами в ОРЛО.

18 травня в ОБСЄ розповіли, що на пункті пропуску біля Верхньошироківського бойовик «ДНР» прогнав спостерігачів з КПВВ і постріляв навздогін машині ОБСЄ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: