Гройсман каже, що революційний пенсійний законопроект готовий

Читать на русском
Розроблений законопроект про пенсійну реформу вже готовий, а відповідний документ буде розглянутий на засіданні Національної ради реформ.

Розроблений законопроект про пенсійну реформу вже готовий, а відповідний документ буде розглянутий на засіданні Національної ради реформ.

Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман в ефірі Свободи слова на телеканалі ICTV у понеділок, 22 травня, пише «Слово і Діло».

Кірш заявив, що голосуватиме проти пенсійної реформиСказано 17 травня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано
  «Ми почали з презентації, так би мовити, стратегії, або концепції, вона повністю описана в повноцінний законопроект. Законопроект є. Наступний етап - ми будемо спільно з президентом проводити засідання Нацради реформ », - сказав прем'єр.

Пенсійна реформа: як далеко зайде влада і до чого готуватися людямВиконавчий директор Міжнародного фонду Блейзера розповів про інструменти і ризики пенсійної реформи.

При цьому Гройсман зазначив, що також з питання реформи будуть проведені переговори з народними депутатами.   Як повідомлялося, 17 травня Кабмін схвалив проект пенсійної реформи в Україні.

Коли Україні чекати пенсійної реформи? Огляд обіцянок політиківПісля чергової заяви прем’єр-міністра про те, що реалізація пенсійної реформи в Україні вже на носі, «Слово і Діло» вирішило перевірити, що з цього приводу обіцяли представники вітчизняного політикуму.

Раніше Гройсман пообіцяв підвищити пенсійні виплати з першого жовтня, якщо Верховна Рада підтримає пенсійну реформу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: