У МВС прокоментували питання візового режиму з РФ

Читать на русском
У Міністерстві внутрішніх справ України вважають питання введення візового режиму з державою-окупантом вирішеним питанням.

Питання запровадження візового режиму з Російською Федерацією практично вирішене, такі дії України будуть підтримані країнами-партнерами.

Таку думку на власній сторінці в Facebook висловив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, повідомляє «Слово і Діло».

«Візовому режиму з РФ бути! У разі запровадження Україною візового режиму з країною-агресором РФ, таке рішення буде позитивно сприйняте всіма нашими міжнародними партнерами. ЄС, США, Канада й інші цивілізовані країни світу цілковито підтримають такий крок України», – вважає Шкіряк.

За його словами, запровадження візового режиму з Росією є важливим і необхідним кроком, особливо в умовах гібридної війни.

«Це питання дуже актуальне і лежить в площині національної безпеки і захисту державних інтересів України. Отже, таке рішення може бути реалізовано вже найближчим часом. Зволікати більше не можна. Вірю, скоро буде», – заявив радник.

Нагадаємо, народний депутат Андрій Тетерук заявив, що в Раді збирають голоси за введення візового режиму з Росією.

Раніше Президент Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про санкції проти Яндекса і Вконтакте.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: