Під Харковом обвалилася частина мосту через Сіверський Донець

Читать на русском

У Харківській області обрушилася пішохідна частина мосту через р. Сіверський Донець. Служба автомобільних доріг розробила схему об'їзду аварійної ділянки.

У Куп'янському районі Харківської області на автомобільній дорозі Андріївка - Курган - Мілове на мосту через річку Сіверський Донець сталося обвалення пішохідної частини конструкції.

Про це повідомляє місцеве видання «Городской дозор» з посиланням на ХОДА, передає «Слово і Діло».

Міські легенди України. Київ: «втомлений» Шулявський містЯк Шулявський міст був доведений до аварійного стану: вся історія нашумілого столичного інфраструктурного проекту від ухвалення проектної документації до часткового обвалу.

«На автомобільній дорозі загального користування місцевого значення «Андріївка - Курган - Мілове» в Куп'янському районі сталося обвалення пішохідної частини мосту через Сіверський Донець», - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що жертв і постраждалих в результаті обвалення немає.

Сам міст був споруджений у 1962 році, його довжина становить 245 метрів. За результатами попереднього висновку спеціалізованої організації, міст перебуває у аварійному стані. Рух перекрили для автомобільного транспорту та пішоходів.

Раніше повідомлялося, що у столиці на три місяці обмежать рух на мосту біля метро «Нивки».

Нагадаємо, що за фактом порушень правил екологічної безпеки суб'єктами госпдіяльності при будівництві Керченського мосту відкрито кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: