Канада наблизила ЗВТ з Україною

Читать на русском
Сенат Канади проголосував за ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі з Україною, а для її завершення потрібен лише підпис генерал-губернатора Канади.

Сенат Канади проголосував за ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі з Україною, а для її завершення потрібен лише підпис генерал-губернатора Канади.

Про це повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко, пише «Слово і Діло».

«Великий український день в Канаді триває: Сенат тільки що проголосував за ратифікацію угоди про вільну торгівлю з Україною!», - написав він у своєму Twitter.

Шевченко також додав, що до завершення ратифікації залишився лише підпис генерал-губернатора Канади.   Великий український день у Канаді триває: Сенат щойно проголосував за ратіфікацію угоди про вільну торгівлю з Україною!

ЗВТ з Канадою: чого чекати від взаємної торгової лібералізаціїЗона вільної торгівлі з Канадою може стати як прекрасною можливістю для нарощення експорту, так і насичити український ринок імпортованими канадськими товарами.
  Як повідомлялося, Україна і Канада підписали угоду про зону вільної торгівлі 11 липня 2016 року. Вона буде імплементуватися протягом семи років.

З набуттям чинності, Канада негайно скасує мита на 99.9% українського імпорту, а Україна, в свою чергу, скасує 86% мит на імпорт з Канади.

14 грудня 2016 року нижня палата парламенту Канади ратифікувала угоду про ЗВТ з Україною.

Нагадаємо, Канада готує широкий план підтримки України в протидії агресії Російської Федерації.

Також ВРУ підтримала ратифікацію угоди про ЗВТ між Україною і Канадою. А за словами Петра Порошенка ЗВТ з Канадою формує трикутник вільної торгівлі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: