Українські бійці знищили опорний пункт бойовиків в промзоні під Авдіївкою

Читать на русском
У промзоні під Авдіївкою українські бійці знищили опорний пункт бойовиків під назвою Туман: для прикриття евакуації поранених і вбитих російсько-окупаційні війська використали танк і поставили димову завісу.
фото: скриншот

У промзоні під Авдіївкою українські бійці знищили опорний пункт бойовиків під назвою «Туман»: для прикриття евакуації поранених і вбитих російсько-окупаційні війська використали танк і поставили димову завісу.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу ICTV, повідомляє «Слово і Діло».

У промзоні Авдіївки українські бійці провели контратаку і знищили опорний пункт бойовиків після спроби кількох штурмових груп супротивника напасти на наші позиції.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 19 травняСитуація на сході країни за станом на 00:00 19 травня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Ворожий опорник був знищений за допомогою дозволених Мінськими угодами калібрів зброї.

«Ця опорна позиція називається «Туман». Вона знищена із застосуванням зброї, дозволеної мінськими домовленостями. Вони зазнали втрат і після цього активізувалися», – розповів один з українських солдатів.

Відхід терористів прикривався танком і димовою завісою.

«Вони своїх «двохсотих» евакуювали. Танк виїхав, попрацював. Чотири постріли зробив. Вони встигли забрати і зникли. Дим пускали в цей момент», – розповів боєць з позивним «Док».

Нагадаємо, вдень 18 травня бойовики знизили інтенсивність обстрілів українських позицій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: