Яндексу заблокували всі рахунки в Україні

Читать на русском
Компанія Яндекс проінформувала своїх партнерів в Україні про те, що її рахунки заблоковані.

Компанія Яндекс.Україна заявляє про блокування своїх банківських рахунків.

Про це Українським новинам повідомили у прес-службі компанії, передає «Слово і Діло».

«У компанії Яндекс.Україна вже заблоковані всі рахунки. Незабаром ми обов'язково розповімо клієнтам Яндекс.Діректа, яка ситуація з їх рекламними кампаніями/платежами, і дамо необхідні інструкції», - зазначила прес-служба.

Блокування російських соцмереж: чи можливі наслідки критики США і чи скасують заборонуПолітичний експерт розповів, чи може критична оцінка США рішення про заборону російських соцмереж вплинути на взаємини з Україною.

Раніше компанія розіслала своїм партнерам лист, в якому зазначалося, що через набрання чинності указу Президента №133 компанії заблокували всі рахунки, з яких Яндекс.Україна могла перерахувати виплати за травень 2017 року.

Згідно з інформацією компанії, всі кошти залишаються на партнерських эккаунтах, компанія продовжує шукати легальні рішення і для надсилання коштів, і для продовження співпраці.

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) ПРО застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

У списку санкцій 1228 фізичних осіб та 468 юридичних осіб.

Санкції передбачають блокування доступу до сервісів Яндекс, 1С, Софтлайн Груп, Корпорації Парус і ще ряду інших російських IT-компаній.

Також санкції торкнулися соціальних мереж ВКонтакте і Однокласники, а також сервісів Mail.ru.

Як відомо, мобільний оператор «Київстар» заблокував доступ до ВКонтакте і Однокласники.

Раніше повідомлялося, Кабмін, СБУ та Нацбанк працюють над механізмом блокування Вконтакте і Яндекса.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: