Сміттєвий колапс: прокуратура відкрила провадження у зв'язку із невивезенням ТПВ зі Львова

Читать на русском
Прокуратура Львівської області відкрила кримінальну справу по факту невивезення побутових відходів зі Львова.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь у зв'язку з невивезенням відходів зі Львова.

Про це повідомили в прокуратурі Львівської області, повідомляє «Слово і Діло».

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий пообіцяв рекультивувати Грибовицьке сміттєзвалищеСказано 31 травня 2016 р.Статус обіцянки: У процесі

За даними відомства, йдеться про правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 325 КК України. Розслідування виробництва проводить слідче управління ГУ Національної поліції у Львівській області.

Начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська повідомила агентству, що наразі проводяться першочергові слідчі дії.

У той же час міський голова Львова Андрій Садовий розповів журналістам, що сьогодні всі члени міської комісії з питань надзвичайних ситуацій отримали повістки для дачі свідчень за вказаним виробництвом.

«О 9.00 принесли повісті членам комісії з надзвичайних ситуацій. Все керівництво міста ходить і дає свідчення, а коли працювати – їх не цікавить. Їх завдання – дестабілізувати ситуацію в місті і вони прекрасно це роблять», – заявив Садовий.

Китайці готові побудувати сміттєспалювальний завод на ЛьвівщиніПротягом 6 місяців буде розроблено проект, будівництво почнеться після погодження документації.

Як повідомлялося, 15 травня відбулося засідання міської комісії з питань надзвичайних ситуацій у зв'язку з критичною ситуацією із вивезенням відходів зі Львова.

Раніше голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко розповіла «Слову і Ділу» про проблему з вивозом сміття у Львові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: