Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок з 26 квітня по 16 травня

Читать на русском

У період з 26 квітня по 16 травня члени Кабінету міністрів України виконали сім обіцянок, а ще дві провалили. Також члени уряду дали 12 нових обіцянок. «Слово і Діло» продовжує традиційний моніторинг обіцянок членів українського уряду.

Чотири виконані обіцянки стосуються проведення в Києві музичного конкурсу «Євробачення-2017», який прем'єр-міністр Володимир Гройсман, віце-прем'єр-міністри Степан Кубів і Павло Розенко, а також міністр культури Євген Нищук пообіцяли провести на високому рівні. Також віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко виконав свою обіцянку про те, що Україна гідно проведе Євробачення-2017.

Ще два виконаних зобов'язання належать Гройсману і міністру молоді та спорту Ігорю Жданову. Перший зобов'язався ініціювати реформу Кабміну, другий – зробити все можливе для проведення в Україні чемпіонату світу з хокею 2017 року.

Невдахами останніх трьох тижнів стали міністр фінансів Олександр Данилюк, який так і не подав на розгляд парламенту проект пенсійної реформи, і міністр інформаційної політики Юрій Стець – він не зміг протистояти блокуванню російських соцмереж ВКонтакте і Однокласників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: