Співробітник НАБУ потрапив у ДТП

Читать на русском
За словами очевидців, водій був нетверезий, номери з джипа вмить зняли, а батько водія нібито погрожував поліцейським тим, що його син працює в НАБУ.
ДТП за участю співробітника НАБУ. Київ

У центрі Києва на вулиці Набережно-Хрещатицькій сталося ДТП з постраждалими.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Сьогодні».

14 травня, о 5:29, за даними відеокамер посольства на Подолі, джип «Лексус» з держномерами АА9777ВЕ, вилетівши на тротуар, зніс пам'ятник з довоєнним трактором навпроти одного з ресторанів і через 60 метрів врізався у мікроавтобус.

За словами очевидців, водій був нетверезий, номери з джипа вмить зняли, а батько водія ніби-то погрожував поліцейським тим, що його син працює в НАБУ.

Знешкодити Ситника. Місія здійсненнаНезабаром Рада може внести законодавчі зміни, які перетворять роботу НАБУ на формальність, і розслідуванням гучних корупційних справ знову будуть займатися поліція, прокуратура й СБУ. Як і чому це відбувається, розповідає журналіст Ольга Василевська-Смаглюк.

У 7:00 водієві джипа Довгому Олексію Анатолійовичу 12.02.1991 р. стало погано, і його відвезли в лікарню.

Розслідуванням на місці аварії займається слідчий Подільського МВС Ярослав Кошель.

Пізніше, в Національному антикорупційному бюро України їм підтвердили факт ДТП за участю їх співробітника Олексія Довгого, який стався на Подолі 14 травня. При цьому у відомстві не коментують інформацію про те, що їх працівник на момент інциденту перебував у нетверезому стані. Відомо лише, що Довгий був не при виконанні, в момент аварії, а про деталі того, що сталося у відомстві пообіцяли повідомити пізніше.

«Дійсно, в ДТП потрапив співробітник Бюро. У момент інциденту він не знаходився при виконанні службових обов'язків. За попередньою інформацією, в результаті ДТП ніхто, крім співробітника НАБУ, не постраждав. Деталі з'ясовуються і перевіряються», – підкреслили в НАБУ.

Нагадаємо, що в Туреччині автобус з туристами потрапив в жахливе ДТП.

Зазначимо також, що 10 травня співробітники Національного антикорупційного бюро України в повному обсязі отримали доступ до Єдиного державного реєстру декларацій чиновників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: