PR-директор Джамали розповів, як їх не пропускали на Євробачення

Читать на русском
За словами PR-директора Джамали Дениса Козловського, співачці запропонували полетіти на церемонію відкриття на вертольоті, не маючи дозволу на польоти.

Переможниці міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2016 Джамалі заборонили виходити на червону доріжку під час відкриття конкурсу в Києві.

Про це повідомив PR-директор Джамали Денис Козловський на Facebook, передає «Слово і Діло».

«Джамалі заборонили йти на червону доріжку. Дивно, чи не так, що переможцю попереднього року, який привіз Євробачення в Україну, забороняють там з'являтися. ... «Такий регламент нашого конкурсу», - пояснив режисер червоної доріжки в Україні. Ми дуже поважаємо правила, тому послухалися і не пішли», - повідомив він.

Крім того, за словами Козловського, співачці запропонували полетіти на церемонію відкриття вертольотом, не маючи дозволу на польоти.

«У ніч перед відкриттям пролунав дзвінок з одного агентства, яке, мабуть, освоює бюджет Євробачення, і нам запропонували полетіти на церемонію відкриття на вертольоті. На питання: «Навіщо нам летіти на вертольоті?» була відповідь, що так потрібно для іміджу України», - пояснив він.

«Звичайно, на церемонію ми поїхали на машині. 20 хвилин нас не пускали - кордони поліції, Нацгвардії, УГО охороняли вхід від Джамали, дивилися на нас, вибачалися, але пропустити не могли. Не було ні плану проїзду, ні регламенту, ні протоколу, простої інструкції ... нічого. Ви можете уявити собі, що було б з вертольотом», - зазначив Козловський.

Коли команда Джамали потрапила всередину КВЦ «Парковий», ні бейдж продюсера, ні бейдж Джамали на вхідних турнікетах не працювали.

Нагадаємо, офіційна церемонія відкриття пісенного конкурсу Євробачення-2017 відбулася у Києві 7 травня.

Також повідомлялося, що за виступ під час Євробачення-2017 переможниця пісенного конкурсу минулого року Джамала отримає 985,5 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: