Після перевірки повідомлення про мінування, на Куликове поле в Одесі знову пустили людей

Читать на русском
Рятувальникам довелося тимчасово евакуювати людей з Куликового поля в Одесі через повідомлення про мінування, але пізніше жалобні заходи продовжилися.
Фото: ГУ Нацполіції в Одеській області

Рятувальникам довелося тимчасово евакуювати людей, що прийшли на жалобні заходи на Куликове поле в Одесі, через повідомлення про мінування площі.

Повідомлення надійшло близько 12:40, але приблизно через годину, після перевірки спеціалістами, людей знову пустили до Будинку профспілок, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна».

«Людей попросили покинути площу і вивели назад через рамки одну групу, і тих, хто покладав квіти, вивели з боку вулиці Пироговської», – повідомив кореспондент телеканалу.

У Нацполіції заявили про істотний прогрес в розслідуванні трагедії 2 травняПоліція Одеси істотно просунулася в розслідуванні подій 2 травня 2014 року, в яких загинули 48 людей і більше двох сотень отримали поранення.

Пізніше поліція повідомила, що вибухівку в Будинку профспілок і на прилеглій території не знайшли і вживаються заходи щодо встановлення особи, яка повідомила про мінування.

Також не підтвердилися відомості про вибухівку, закладену в університетах Одеси. Розглядається рішення про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в день роковин трагедії в Одесі правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі.

Два роки тому покарати винних у загибелі 46 людей в Будинку профспілок в Одесі 2 травня 2014 року обіцяв народний депутат Юрій Бойко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: