Бойовики списують небойові втрати і обстріли з боку своїх на українську армію – розвідка

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська на Донбасі зазнають втрат від вогню з боку своїх і помилок після зловживання алкоголем: жертви списуються на дії українських диверсантів.

Російсько-окупаційні війська на Донбасі зазнають втрат від вогню з боку своїх і помилок після зловживання алкоголем: жертви списуються на дії українських диверсантів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку Головного управління розвідки Міноборони в Facebook.

«28 квітня, під час проведення ротації на передових позиціях 4-ої окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2-го АК (Луганськ) ВС РФ бойова машина піхоти і вантажний автомобіль терористів виїхали на власне мінне поле. БМП окупантів підірвався на протитанковій міні, а автомобіль був вражений протитанковою керованою ракетою з позиції цієї ж бригади. Внаслідок цього троє бойовиків загинули, ще семеро отримали поранення», – розповіли в розвідці.

Після підриву командування окупаційних сил розіслало циркуляр, в якому поклало відповідальність за загибель бойовиків на «диверсантів сил АТО».

У той же день між п'яними бойовиками 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го АК (Донецьк) ВС РФ сталася збройна сутичка, в результаті якої загинули троє бойовиків-«морпіхів».

«Крім того, використовуючи бронетранспортер для доставки спиртних напоїв, військовослужбовці зазначеного полку здійснили зіткнення з газопроводом, в результаті чого загинув водій», – додали в ГУР.

Нагадаємо, за минулу добу противник 54 рази обстріляв українські опорні пункти: двоє військових загинули, четверо отримали поранення.

Раніше в ГУР розповіли, що окупаційна влада в ОРДЛО продовжує зганяти на військові навчання зі стрільбами місцевих з числа працівників бюджетних підприємств.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: