ГПУ не відкривала кримінальні справи проти Супрун

Читать на русском
У ГПУ спростували слова директора НАБУ стосовно відкриття кримінальних проваджень щодо в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

У ГПУ спростували слова директора НАБУ стосовно відкриття кримінальних проваджень щодо в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

ГПУ не відкривала кримінальних проваджень відносно в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Про це написала прес-секретар глави ГПУ Лариса Сарган у Facebook, пише «Слово і Діло».

Раніше глава НАБУ Артем Ситник заявив, що ГПУ відкрила справи проти Супрун. За його словами, відкриті кримінальні виробництва пов'язані з реформаторськими ініціативами в.о. міністра охорони здоров'я.

«Генеральна прокуратура не відкривала кримінальні виробництва проти в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун. Таким чином, хочу спростувати слова директора НАБУ А. Ситника. ГПУ і МВС тільки ведуть перевірку за епізодом транспортування імпортних лікарських засобів територією України за минулі роки», - написала Сарган.

«Зазначу ще раз - Уляна Супрун не є фігурантом жодного кримінального провадження», - додала прес-секретар глави ГПУ.

Раніше НАБУ закрило кримінальну справу проти Супрун про нецільове використання бюджетних коштів при міжнародних закупівлях ліків через відсутність складу злочину.

Як повідомлялося, Ситник і Супрун підписали меморандум про співпрацю. Відзначимо, в МВФ повідомили, що Україна просувається вперед у боротьбі з корупцією, але цей процес йде досить повільно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: