Всі підрозділи МВС переведені в посилений режим

Читать на русском
У Міністерстві внутрішніх справ України розповіли про підготовку до можливих провокацій на травневі свята.

Всі підрозділи Міністерства внутрішніх справ переведені в режим посиленого несення служби.

Про це під час брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Хочу підкреслити, що зараз в Україні всі підрозділи МВС переведені в режим посиленого несення служби. Безперечно ми сьогодні прекрасно усвідомлюємо, що, на жаль, традиційно. російські спецслужби і внутрішні державні деструктивні сили саме в ці дати (травневі свята і Євробачення – Ред.) готові до провокаційних дій з метою нагнітання і дестабілізації внутрішньої ситуації в країні», – зазначив Шкіряк, підкреслюючи, що правоохоронці готові до будь-яких викликів.

Крім того, він зазначив, що «ситуація під час травневих днів, а також Євробачення знаходиться під повним контролем правоохоронних органів».

«Сьогодні всі підрозділи міністерства внутрішніх справ, Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, прикордонники повністю готові до виконання поставлених завдань і здійснять всі необхідні заходи для охорони громадського порядку під час цих травневих днів», – підкреслив Шкіряк.

Нагадаємо, у МВС нагадали про заборону комуністичної символіки.

Раніше у Нацполіції заявили про істотний прогрес в розслідуванні трагедії 2 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: