Названо головного претендента на пост президента ПАРЄ

Читать на русском
Віце-президент ПАРЄ, депутат Народного фронту Георгій Логвинський відмовився замінити президента ПАРЄ Педро Аграмунта.

Віце-президент Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), нардеп України, Георгій Логвинський вийшов у «фінал відбору кандидатів на пост президента ПАРЄ, проте зняв свою кандидатуру.

Про це він повідомив в ефірі ток-шоу «Право на владу» на каналі «1 + 1», передає «Слово і Діло».

Аграмунт перервав своє головування на засіданні ПАРЄ після вимог його відставкиПрезидент Парламентсткой асамблеї Ради Європи Педро Аграмунт не повернувся в зал засідань після того, як частина депутатів заблокувала трибуну з вимогою його відставки.

«У фінал увійшли дві людини - пан Фішер і я, але ми вирішили, що в інтересах України буде підтримати президента групи, яка нас підтримує, і таким методом ми могли б досягти великих результатів», - заявив Логвинський.

За його словами, він зняв свою кандидатуру на користь іншого віце-президента ПАРЄ доповідача з українського питання німця Акселя Фішера.

Скандал навколо президента ПАРЄ Педро Аграмунта почався після повідомлення про його візит до Сирії. Аграмунт визнав, що зробив помилку, полетівши літаком РФ. Також, він заявляв, що росіяни його підставили і що віг не піде у відставку добровільно.

Раніше повідомлялося, що новим тимчасовим президентом Парламентської асамблеї Ради Європи може стати угорський депутат Жолт Немет.

Нагадаємо, Аграмунт очолив ПАРЄ в січні цього року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: