ЗМІ: Януковичу після втечі ще рік регулярно нараховували українську пенсію

Читать на русском
Екс-президенту України протягом року після втечі з України, згідно з виписками банку, нараховували величезну пенсію.
Віктор Янукович

Екс-президенту України Віктору Януковичу протягом року після втечі виплачували українську пенсію в розмірі близько 15 тис.грн. кожен місяць.

Про це повідомляє «112 Україна», пише «Слово і Діло».

Відповідно до виписок з рахунків, останню таку виплату Пенсійний фонд зробив 3 лютого 2015 року.

Відзначимо, що в виписках відображений рух коштів на рахунках Януковича з червня 2013 року по вересень 2016 року і з грудня 2011 року по вересень 2016 року.

Повідомляється, що Пенсійний фонд щомісяця нараховував гроші на рахунки Януковича, суми щомісячних нарахувань майже не відрізнялися; всього на двох рахунках Януковича в «Ощадбанку» на момент, коли були зроблені виписки, залишалося понад 31 млн гривень.

Дим сигарет із прокурором: українців змусять кинути палити?Журналіст Максим Кречетов розповів цікаві деталі кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків компанії Tedis Ukraine.

Нагадаємо, що служба безпеки України викрила та ліквідувала ще одну схему фінансування донецьких бойовиків, до якої причетний колишній чиновник часів президентства Віктора Януковича Віктор Шейбут.

Раніше суддя Оболонського районного суду Києва Дмитро Камбулов, призначений для розгляду справи побіжного екс-президента Віктора Януковича, був звільнений Вищою радою правосуддя.

Відмітимо, що отримані злочинним шляхом 1,5 мільярда гривень Віктор Янукович і люди з його оточення вклали в державні цінні папери і розмістили на сотні банківських рахунків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: