Суд вирішив долю грошей оточення Януковича

Читать на русском
Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що Краматорський міський суд вирішив, що робити з грошима оточення Віктора Януковича.
Юрій Луценко

Краматорський міський суд Донецької області прийняв рішення про конфіскацію грошових коштів у оточення екс-президента України Віктора Януковича.

Про це повідомив сьогодні, 28 квітня, Генеральний прокурор України на брифінгу в Києві, пише «Слово і Діло».

Кошти екс-президента України Віктора Януковича і його оточення, котрі знаходяться на близько 100 банківських рахунках в розмірі близько 40млрд грн, за рішенням суду зараз вилучаються на користь державного бюджету України та будуть зараховані на рахунки Держказначейства до кінця п'ятниці, 28 квітня.

Дим сигарет із прокурором: українців змусять кинути палити?Журналіст Максим Кречетов розповів цікаві деталі кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків компанії Tedis Ukraine.

«Мова йде про близько сотні рахунків, на яких члени злочинного угруповання Януковича розміщували цінні папери. Таким чином, ця операція, безумовно, буде закінчена сьогодні, 28 квітня», - розповів Юрій Луценко.

Нагадаємо, що раніше Луценко доручив департаменту спеціальних розслідувань до жовтня передати до суду обвинувальні акти з фігурантів подій на Майдані в 2013-2014 роках.

Відмітимо, що генеральний прокурор також повідомив, що до 24 серпня розраховує на винесення судом вироків у справах власника «Східно-європейської паливно-енергетичної компанії» Сергія Курченка і колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: