Порошенко повідомив про домовленості з Лукашенком щодо демаркації кордону

Читать на русском
Порошенко заявив, що домовився з Лукашенком завершити найближчим часом демаркацію держкордонів, яка проводилася останніми роками.

Президент України Петро Порошенко повідомив про домовленості з президентом Білорусі Олександром Лукашенком завершити демаркацію спільного державного кордону найближчим часом.

Про це президент заявив у ході передачі військової техніки Державної прикордонної служби України в п'ятницю, 28 преля, в Києві, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми домовилися завершити найближчим часом демаркацію наших держкордонів, яка, на жаль, не проводилася останніми роками, що стане додатковим чинником безпеки двох держав», - сказав Порошенко.

У свою чергу, Лукашенко запевнив Президента України в тому, що російсько-білоруські навчання «Захід-2017» не несуть загрозу Україні.

«Я отримав тверде запевнення, що заплановані російсько-білоруські стратегічні навчання «Захід-2017» поблизу кордону України не перетворяться на підготовку РФ плацдарм для вторгнення в Україну з білоруської території», - сказав Порошенко.

Нагадаємо, раніше Лукашенко заявив про зміцнення білорусько-українського кордону з допомогою інженерних споруд.

Зазначимо, нардеп Антон Геращенко розповів, у скільки обійдеться Україні облаштування кордону з РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: