Тимошенко озвучила рішення суду щодо всеукраїнського «земельного» референдуму

Читать на русском
Юлія Тимошенко переконана, що суд ухвалив таке рішення, оскільки повністю перебуває під пресом і управлінням президента.
Юлія Тимошенко

Окружний адміністративний суд міста Києва заборонив проведення всеукраїнського референдуму з питання продажу сільськогосподарської землі.

Про це заявила лідер партії «Батьківщина» і однойменної парламентської фракції Юлія Тимошенко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії.

Тимошенко переконана, що суд ухвалив таке рішення, оскільки «повністю перебуває під пресом і управлінням президента».

«За її словами, саме (президент України Петро - ред) Порошенко почав чинити опір референдуму: спочатку через тиск на членів ЦВК, а тепер через тиск на суд», - йдеться в повідомленні.

Раніше Тимошенко заявила, що ВО «Батьківщина» розпочинає кампанію з підготовки до всеукраїнського референдуму щодо продажу сільськогосподарської землі.

Зазначимо, Міжнародний валютний фонд сподівається, що Україна відкриє ринок земель державної та приватної власності до 2018 року.

У Держгеокадастрі повідомили, що розробка урядового законопроекту про обіг земель сільськогосподарського призначення на фінальній стадії і протягом двох місяців він буде опублікований.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: