ЗСУ проведуть навчання поблизу окупованого Криму

Читать на русском
Збройні сили України проведуть навчання в Херсонській області, що межує з аннексированным Кримом.

Військові Збройних сил України у п'ятницю, 28 квітня, проведуть навчання у Херсонській області, поряд з окупованим Росією Кримом.

Про це повідомляє прес-офіцер оперативного командування «Південь» ЗСУ Ігор Бірюков, передає «Слово і Діло».

ЗМІ назвали причину загибелі військових на харківському полігоніПричиною трагедії на чугуївському загальновійськовому полігоні, де під час виконання навчальних вправ загинули двоє військовослужбовців, за попередніми даними, стала стрільба з БМП.

«Це планові навчання бойової підготовки та злагодженості військових частин. Згідно з цим планом передбачено низку заходів, зокрема і марш, і подолання водних перешкод», - розповів Бірюков.

Також в оперативному командуванні «Південь» повідомили, що вранці 27 квітня відбудеться марш окремої мотопіхотної бригади з подоланням водної перешкоди у Миколаївській області.

Повідомляється, що ця бригада невдовзі буде виконувати бойові завдання у зоні антитерористичної операції на сході України.

За інформацією Бірюкова, ці вчення не позначаться на роботі контрольних пунктів на адміністративному кордоні з Кримом. Цю інформацію також підтвердили у прес-службі Бердянського прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління 21 квітня 2017 року взяли участь в антитерористичних навчаннях, ініційованих Службою безпеки України у Херсонській області.

24 квітня в Естонії стартували масштабні міжнародні кібернавчання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: