У штабі АТО назвали число поранених з початку доби

Читать на русском
З початку сьогоднішньої доби російсько-окупаційні війська вчинили 19 обстрілів позицій української армії: один боєць ВСУ отримав поранення.
фото: штаб АТО/Facebook

З початку сьогоднішньої доби російсько-окупаційні війська вчинили 19 обстрілів позицій української армії: один боєць ВСУ отримав поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«З початку доби ворог 19 разів відкривав вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України. Один військовослужбовець отримав поранення», – розповіли в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України на 27 квітняСитуація на сході країни за станом на 00:00 27 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На приморському напрямку вогнем мінометів калібру 120 мм і 82 мм, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів противник накривав позиції морських піхотинців в районі Водяного. З 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП і протитанкових гранатометів бив по захисниках Мар'їнки. Опорні пункти поблизу Красногоровки ворог обстрілював з протитанкових гранатометів і кулеметів великих калібрів. Зі стрілецької зброї бив по захисниках Гнутового. Біля Павлополя і Мар'їнки діяли ворожі снайпери.

На донецькому напрямку з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник обстрілював позиції біля Авдіївки. По опорних пунктах біля Миронівського ворог вів вогонь з мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП, гранатометів і кулеметів великих калібрів. По захисниках Троїцького і Кам'янки противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів.

На луганському напрямку, підрозділи російсько-окупаційних військ з гранатометів різних систем били по опорних пунктах в районі Станиці Луганської та Сизого. Зі стрілецької зброї противник обстрілював позиції біля Валуйського.

Нагадаємо, 26 квітня російсько-окупаційні війська 47 разів відкривали вогонь по позиціях ВСУ на Донбасі, в результаті загинув 1 український військовослужбовець, а 6 – отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: