Водіям на замітку: сьогодні рух у центрі Києва перекриють майже на місяць

Читать на русском
Київська влада перекрила для автотранспорту головну вулицю столиці Хрещатик, а також деякі прилеглі вулиці на час проведення Євробачення-2017.

У рамках проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017» з 24:00 25 квітня по 24:00 18 травня вносяться тимчасові обмеження руху транспортних засобів і пішоходів на території столиці.

Про це повідомляє прес-служба управління безпеки дорожнього руху ДПД Нацполіції, передає «Слово і Діло».

За інформацією столичної влади, з 24:00 25 квітня по 24:00 18 травня буде заборонено рух пішоходів по вулиці Хрещатик (від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної нижньою частиною тротуару на непарній стороні вулиці Хрещатик) та обмежено рух транспортних засобів в обох напрямках: на вулиці Хрещатик (від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Михайлівській) і на вулиці Прорізній (від вулиці Пушкінської до вулиці Хрещатик).

СБУ проводить антитерористичні навчання на місці проведення ЄвробаченняТактико-спеціальні навчання на базі «Міжнародного виставкового центру», де в травні буде проходити пісенний конкурс Євробачення-2017 проводяться за підтримки СБУ.

Також з 24:00 30 квітня до 23:00 14 травня обмежать рух транспортних засобів і пішоходів на таких вулицях: вул. Микільсько-Слобідській в обох напрямах (від вулиці Панельній до вулиці Митрополита Андрея Шептицького); вулиці Митрополита Андрея Шептицького (від вулиці Микільсько-Слобідської до вулиці Раїси Окіпної).

7 травня з 13:00 до 24:00 буде обмежено рух транспортних засобів в обох напрямках на вулиці Михайла Грушевського (від Європейської площі до Паркової дороги). Також буде тимчасово заборонено рух транспортних засобів та обмежено рух пішоходів в обох напрямках з 24:00 6 травня до 24:00 7 травня на вулиці Михайла Грушевського (від Паркової дороги до вул. Івана Мазепи), а 7 травня з 13:00 до 24:00 обмежать рух транспортних засобів і пішоходів в обох напрямках: на Парковій дорозі (від Петрівської алеї до площі Андрія Первозванного) на Петровській алеї (від Європейської площі до Паркової дороги).

На Євробаченні діятиме «аеропортний» режим безпекиЗа повідомленням КМДА, потрапити на Євробачення в Києві можна буде тільки через металодетектори.

Крім цього, в рамках проведення церемонії відкриття пісенного конкурсу «Євробачення-2017» вносяться тимчасові обмеження руху в обох напрямках з 24:00 6 травня до 24:00 7 травня на вулиці Інститутській (від вулиці Ольгинської до Кріпосного провулка) на вулиці Садовій (від вулиці Інститутської до вулиці Михайла Грушевського) на вулиці Липській (від вулиці Інститутської до вулиці Михайла Грушевського) на вулиці Шовковичній (від вулиці Інститутської до вулиці Михайла Грушевського).

Правоохоронці звернулися до учасників дорожнього руху з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, завчасно спланувати маршрути руху, неухильно дотримуватися вимог ПДР.

Раніше повідомлялося, що Київрада знайшла додаткові кошти на ремонт доріг.

Нагадаємо, вчора Володимир Гройсман озвучив статистику смертності в ДТП на українських дорогах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: