Український соціолог прийняв громадянство Росії

Читать на русском
Відомий український соціолог прийняв громадянство Російської Федерації - Путін підписав відповідний указ.
Євген Копатько

Президент РФ Володимир Путін підписав указ про прийняття до громадянства Росії українського соціолога Євгена Копатько.

Про це йдеться в указі Путіна, опублікованого на офіційному інтернет-порталі правової інформації, передає «Слово і Діло».

Майбутній президент Франції: представник нової еліти, а не пропутінський маргіналЖурналіст Максим Кречетов розповідає про результати першого туру президентських виборів у Франції та невдачу Ле Пен.

«Прийняти до громадянства РФ Копатько Євгенія, який народився 27 липня 1963 року в Україні», - йдеться в указі.   Відзначимо, що Копатько в 1985 роки закінчив істфак Донецького державного університету, а в 1991 році - соціологічний факультет МГУ імені Ломоносова.

Трамп хоче змінити правила видачі робочих віз іноземцямПрезидент США Дональд Трамп підписав указ про перегляд програми видачі тимчасових робочих віз іноземцям.

Як відомо, компанія Research & Branding Group під керівництвом Євгена Копатько співпрацювала з владою часів режиму Януковича протягом декількох років і штабом «Партії регіонів».

До Держдуми РФ внесено законопроект, який спрощує отримання російського громадянства «носіям російської мови».

Генпрокуратура України направила лист до Міністерства внутрішніх справ з проханням ініціювати втрату нардепом Андрієм Артеменком українського громадянства.

Австралія посилює міграційне законодавство, ускладнюючи процедуру отримання громадянства країни. Тепер кандидати будуть здавати серйозні тести на знання англійської мови і «австралійських цінностей».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: