У поліції повідомили подробиці стрілянини у Києві

Читать на русском
В Києві на перетині вулиць Вишгородської і Білицької конфлікт між двома компаніями завершився стріляниною.

Учасників збройного конфлікту, що стався ввечері 25 квітня у Києві, було шестеро, троє з них опинилися в лікарні з пораненнями.

Про це повідомила начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Києві Оксана Блищик у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Попередньо встановлено, що двоє чоловіків стояли на зупинці, ще четверо туди підійшли. Між ними виник конфлікт, внаслідок якого почалася бійка. Один з двох дістав травматичну зброю і почав стріляти. Поранення отримали троє чоловіків з обох компаній. Стрілець втік з місця події», — сказано в повідомленні.

Вона зазначила, що поранені перебувають у лікарні. Крім того, двох учасників конфлікту доставили в Оболонське управління поліції для надання пояснень.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Стрільця розшукують.

Раніше повідомлялося, що в Києві на перетині вулиць Вишгородської і Білицької виникла стрілянина через конфлікт між двома компаніями.

Також відзначимо, раніше в Парижі на Єлисейських полях невідомий влаштував перестрілку і поранив двох поліцейських, один з яких загинув. Відповідальність за стрілянину взяла на себе терористична організація «Ісламська держава».

У США темношкірий озброєний чоловік убив трьох перехожих і ще одного поранив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: