Голова наглядової ради «Київміськбуду» затриманий за стрілянину у Василькові – поліція

Читать на русском
Васильківські поліцейські затримали учасників конфлікту, які на території пожежної частини міста Васильків влаштували стрілянину.

Поліцейські затримали учасників конфлікту зі стріляниною, що сталася на території пожежної частини у Василькові (Київська області) увечері 24 квітня.

Про це повідомила поліція Київської області, передає «Слово і Діло».

Встановлено, що 24 квітня по дорозі з Києва до Василькова між двома учасниками дорожнього руху виник конфлікт.

У Нацполіції поскаржилися на серйозний недолік фінансуванняУ Національній поліції України поскаржилися на відсутність повноцінного фінансування для функціонування структури.

«Водії переслідували один одного і блокували рух автомобілів. Згодом вони заїхали на територію пожежної частини міста Васильків, де влаштували «розбірки» зі зброєю. Один з чоловіків відкрив стрілянину з карабіна, яку почув наряд поліції охорони, який знаходився неподалік. Правоохоронці приїхали і втихомирили хуліганів, а також викликали на місце події слідчо-оперативну групу поліції», - йдеться в повідомленні.

Всі учасники конфлікту встановлені та проходять медичний огляд на ступінь отримання тілесних ушкоджень. Одним з них виявився очільник наглядової ради ПАТ Холдингова компанія «Київміськбуд» Володимир Слончак.

За даним фактом слідчі Васильківської поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у вівторок ввечері, 25 квітня, на межі Подільського та Оболонського районів невідомий чоловік у камуфляжній формі поранив трьох людей із травматичного пістолета.

Пізніше у поліції повідомили подробиці стрілянини у Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: