Чиновник Держприкордонслужби попався на хабарі в півмільйона

Читать на русском
Начальник одного з відділів управління Держприкордонслужби в Житомирській області був затриманий на хабарі в 530 тисяч гривень співробітниками СБУ.

Начальник одного з відділів управління Держприкордонслужби в Житомирській області був затриманий на хабарі в 530 тисяч гривень співробітниками СБУ.

Про це пише Realist з посиланням на прес-центр СБУ, передає «Слово і Діло».

Як повідомляється, прикордонник вимагав хабар від підприємця, який в рамках чинного контракту виконував роботи з будівництва об'єкта.

Корупціонери року: найгучніші затримання хабарниківНайбільший хабар, отримувача якого спіймали на гарячому за останні 12 місяців, склав 5,2 млн грн.

У 530 тисяч гривень він оцінив штучне нерозірвання договору і підписання акту прийому-передачі виконаних робіт.

Чиновника прикордонної служби затримали в Києві у власному автомобілі під час отримання частини суми хабара. Також правоохоронці провели обшуки у можливих спільників затриманого.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14 і ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Раніше СБУ спіймала кіберполіцейських на електронному хабарі. Також за вимагання та отримання хабара затримано чиновника ДП «Міжнародний аеропорт Львів» Романа Зазуляка.

Як повідомлялося, суд у Києві заарештував начальника одного з відділів структурного підрозділу Нацполіціі за вимагання і хабар в 120 тисяч.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: